Tagsági kártya, ami többet ad!

Tagsági kártyánkkal saját autódat jelenítheted meg webfelületünkön egy saját profillal, melynek leírását te szabod meg.
Az aktív QR kód lehetővé teszi számodra, hogy bárkinek megmutasd a vasad egyetlen beolvasással, egy rád szabott felületen, ami teljesen független a facebook és más közösségi felületektől.

Fém alapú szublimált kártya, amely mindkét oldalán dekorral van ellátva.
A kártyán megjelenítésre kerül a teljes neved és a forgalmi rendszámod is.
Amennyiben nincs járműved, akkor egy egyedi nevet is kérhetsz a rendszám helyére, aminek a webes felülete azonos lesz a kártyán megjelenített adatokkal, ugyanakkor te szabod meg, hogy mi szerepeljen a leírásban.

A kártya felmutatásával kedvezmények várnak rád amellett, hogy az ismerősöknek is megmutathatod a saját profilod.
A kártya leolvasását követően azonnal megnyílik a profilod, ami bemutatja az autód tulajdonságait és alatta pedig egy vicces szövegelés található arról, hogy miért sietsz valahova, amiben poénos formában igazoljuk le neked, hogy Te egy igazán profi sofőr vagy.

Hogyan szerezhetsz ilyen kártyát?

A kártya egyszeri díjja 4500Ft, ami magában foglalja a profilod létrehozását és a kártya nyomtatását is.
Nem kell mást tenned, mint az alul található formot kitöltöd a saját adataiddal, majd az e-mail címünkre ( info@4k2k.hu ) elküldöd az autód képét (MAX 2db) és egy önarcképet magadról.
A kártya elkészítése beletelik pár napba, ugyanakkor jelezni fogjuk feléd, ahogy elkészült, melyet átvehetsz postai úton, vagy személyesen is.

Üdvözlünk a weboldalunkon! Itt minden részletes információt megtalálhatsz rólunk és programjainról a menüpontok alatt. Kövess minket közösségi oldalainkon is és légy részese valami újnak!