4k2kmove

Most tiétek a pálya!

A találkozón kérjük tartsátok be a ház szabályokat, melyek az általános találkozók szabályaival egyenértékűek.

Különleges programokkal várunk titeket, melyekhez az autóitok, motorjaitok használatára is szükség lesz, ezen programok részvételét kollégáink fogják koordinálni. A baleset megelőzés érdekében figyelmesen kövessétek az utasításaikat! utasításaikat!

Sátoroznál? Megteheted!

Érkezz messzebbről, vagy közelebbi régióból a sátorozás mindenki számára INGYENES, hiszen az esti buli csak is akkor buli, ha ki teljesedhetünk.

A sátorozás egy erre kijelölt területen lehetséges, melyről további infókat az érkezést követően bármely szervezőtől kaphatsz, de biztosan megtalálod majd, mert tábla fogja mutatni.

Kérjük pénzt és egyéb értéket NE hagyjatok őrizetlenül a sátrakban vagy az autókban, mert ezekért felelősséget nem tudunk vállalni!

Programok? Most jó sok lesz!

Tanulva a programok és elfoglaltságok hiányából, melyek sok autós találkozón negatívumként szerepelnek most egyenesen a programokra építjük a találkozót! Kattints a programra és olvasd el a leírást!

Ki tudja messzebb, ki tudja jobban?

Ez egy trükkös mérkőzés, mely nem a motor erejét veszi alapul, vagyis nem street legal, viszont időre megy!

Azt hiszed könnyebb, mint a felni tertogatni? 🙂
Hát nem!! 😀

Nincs szervezői beavatkozás és nincs szervezői zsűri!
Itt a közönség és megjelent versenyzők lesznek a zsűri.
Minden belépő mellé szavazócetlit osztunk, melyre felírhatjátok a nektek tetsző verda, vagy motor rendszámát a kihelyezett tollak segítségével, majd bedobjátok azt egy szavazó urnába, minek tartalmát 4 önkéntes fogja összesíteni.

Minden találkozón van egy kirívó verda, ami valahogy jobb, mint a többi, ezért idéntől ezt a kategóriát is díjazzuk immáron különdíjjal!

Air ride? Gevinde? Vágott rugó?
Ha ott és akkor kiszereled a verdád alól a futóművet és a féktárcsákon nyomod le a többit az is ér!
Tudjátok vannak ezek a nagyon a porba ültetett verdák, amik olyan alacsonyak, hogy már-már minuszban van a magassági mutatójuk. Na, nekik az a játék, hogy a kihelyezett limbóvasak segítségével méregetik egymásnak. Na de nem azt, hanem a verda magasságát. 😀
Ha eléri a pálca az autó tetejét, de még épp átfér, az még ér, de ha leveri azt, akkor kiesett.
És ez megy egészen addig, ameddig már csak egy marad, aki nyer! 🙂

Huhh, na ez meg mi a frász?! Teszitek fel nagyon helyesen a kérdést..
Arról szól a fáma, hogy adott 3 autó, amik kerékcseréhez szükséges eszközei NEM a saját autóikban vannak, hanem meg kell találni az adott autóhoz valót a másik kettőben.
Ha megvannak, akkor indulhat a csere, minek idejét stopperrel mérjük és az nyer, aki a leghamarabb teljesíti a kihívást.
Egyszerre 3 fő tud így egyszerre össze és megzavarodni, tehát 3 játékos játszhatja egyszerre. 🙂

A leg trógerebb vasak sem maradhatnak ki a díjazásból, hiszen eljöttek és kitudja, hogy mennyit utaztak azért, hogy velünk szórakozhassanak ezek a már-már attól szép rozsdabányák, hogy nagyon ganék, ezért idén is külön díjban részesülnek!
A szavazócetlik hátuljára írhatjátok fel a gép forgalmi rendszámát. 🙂

Láttál már olyan autót, aminek igazság szerint a jóisten és a szentlélek közösen tartják a szélvédőjét és az ajtajait, amikor megszólal bennük a több kilówattos hangcucc?
És láttál már olyan verdát, ami hátul akkora hangerővel köhög, hogy felkapálja otthon vele a kertet?
Hát itt lesznek ilyenek is, és ezek zajszintjét (db) decibelben mérjük, méghozzá kizárólag erre gyártott spéci műszerek segítségével.
Ha van ilyen hangos verdád, akkor hozd el és méress, ha nincs, akkor pedig nézd meg őket, mert ezek nem szaladgálnak csak úgy az úton! 🙂

Beszállsz te is? Akkor íme mérésünk:

Új versenyként indítunk a neve Propper droppers verseny lesz
1000 .
2000.
3500.
open
25hz 33hz 40hz nyitott vagy csukott ajtóval .
Egy próba lehet nyitott ajtóval hz mérés adott kategóriákba.

Illetve lesz zenei mérés is!!!

A mérésen a fenti freki avagy frekvencia mérés lesz a megadodd frekvenciákon, tehát nem zenei.
A három megadott freki mérésekor született decibel értékek össze-vissza vonásából és adásából fog megszületni a végleges eredményed, amely alapján akár TE IS nyerheted a mérést! 🙂

A peak mérésen bárki részt vehet, tehát nem kell milliós hangcucc a kocsiban, ami azért és érdekes, mert nem biztos, hogy a 8 millás rendszer fog nyerni a végén, hanem a tiéd, aminek a tulajdonságai az adott frekiken akár jobbak is lehetnek!

Ezenfelül a kipufogókat is lemérjük!!!!

A mérés és a verseny nevezési díja 2000Ft, mely a gyors oktatást, trükköket is tartalmazza a díjak mellett.

HAJRÁ!

Segítség a freki méréshez:
KATTINTS IDE!

Erő izom, sokat iszom! 😀
Gyerekek és felnőttek számára is kiváló szórakozás az, amikor adott egy autó rajt egy vontatókötéllel és időre elhúzod, vagy húzzátok egy megadott távolságra. 🙂

Figyelj, mert trükkös a dolog!
Lesz kint kompresszor, amit használhattok (legalább fel lesz végre fújva és nem a felnin fog járni) az autóitok kerekéhez, amit 3 bár nyomásra kell majd fújnotok, majd a START szó után egyetlen szelep nyomással kell eltalálnotok a 2 bárig történő leengedést.  Aki a legközelebb került a 2 bárhoz, az nyer!
Érzések és pofonok, tudjátok… 😀

Itt sírhattok a röhögéstől nyugodtan! 😀
Arról szól a fáma, hogy vannak alkatrészek és vannak gumik. Az alkatrészeket 2-5 méterről kell a gumikba beledobni.
Neked mennyi sikerül? 🙂

Köztudott, hogy a rally az egy olyan műfaj, ahol is az autók előre felé mennek, mint az atom és tördelik magukat, mintha fizetnének érte, mert fizetnek is! 😀
Na, és van a GEO Rally, ahol csak tolatva lehet tolni neki. 🙂
Az a lényeg, hogy van egy szlalom pálya, amit stopperes méréssel kell oda-vissza teljesíteni TOLATVA!!! Nagyon fontos, mert aki előre megy, az vagy csal, vagy épp Magyarország. 🙂
Minden esetre mi jó szórakozást kívánunk mindehhez! 😀

Ha még bírod szusszal, akkor segítünk a jó alvásban egy kis testmozgással. 😀
A táborlakók szórakozását mi tehetné szebbé és jobbá, mint egy kis sörpad alatti bújás és mászás egy jó sör társaságában.

Szavazd meg, hogy mit vetítsünk a kertmoziban!

Ez, de király! Hogy juthatok be?

Igen egyszerűen! Gyere el a Kaposújlaki reptérre 2023 Április 29-30.-án saját autóddal (nincs külön parkolási díj, meg ide-oda állási díj, mert nem ebből akarunk meggazdagodni) vagy gyalog, esetleg tengeralattjáróval és mindössze csak egy olcsó belépőt kérünk el, hogy a reptér bérleti díját ki tudjuk fizetni és érezd jól magad!

A pontos cím lentebb is megtalálható, ugyanakkor: 7522, Kaposújlak, László major.

Fontos, hogy NE JUTA felől közelítsétek meg a terepet, mert kerítés fog megállítani titeket, ezért Kaposvár-Kaposújlak irányából érkezzetek.

KAPUNYITÁS: 2023 Április 29. 10:00

Okés! Mit vigyek magammal?

Elsősorban a saját autódat, vagy látogatóként magadat és ha ott is maradsz estére, akkor egy sátrat és, amit szeretnél.

Mi például szeretjük a sört! Az utóbbi nem célzás akart lenni, vagy mégis? Ha a verdáddal érkezel, akkor legyen bent a csomagtartóban az alap felszerelésed (emelő, pótkerék, kerékkulcs).

A belépő mindenki számára 2000Ft, amiben benne van a parkolás, sátrazás, 2 napos ott lét, kertmozi is.

További információk, értékesítési kérelmek:

Elektronikus kapcsolatfelvétel:

info@4k2k.hu
zala@4k2k.hu

Facebook: https://www.facebook.com/4k2kcarsbikes

Telefonos kapcsolatfelvétel:

Tóth Barnabás: +3650/ 127 4148

Tóth László: +3620/ 342 4553