Mobilodról induló autó?

Igen, lehetséges!
A te autód is indulhat, vagy akár ki is nyílhat a telefonodról egyetlen érintéssel.

Hasonlít egy központizár vezérlőhöz!

Maga az eszköz egy kisméretű elektronika és speciálisan az ehhez készült 3D nyomtatott ház kis méretének köszönhetően bárhol elrejthető az autódban, mint egy spy típusú utólag beszerelhető központizár vezérlő.

A 4k2k mobilstarter egyedi tervezésének köszönhetően egyedivé tette Magyarországon a távindítás lehetőségét mobiltelefonról, hiszen a hazai support és készlet miatt nem kell aggódnod a külföldi rendelések miatti garanciaproblémák miatt már csak azért sem, mert a termék csak olyan alkatrészeket tartalmaz, melyek hazai beszállítóktól érkeznek.

Motorhoz, vagy autóhoz?

Ha olyan mocid, vagy robogód van, amiben 12V akkuról működik az öndító, akkor már biztos lehetsz abban, hogy a 4k2k starter system nálad is működni fog.
Az autók indítása nem is volt kérdés, hiszen ezekben a 4 kerekű csodákban eleve ott a 12V akku.

Hogyan működik?

-Az eszköz bluetooth kapcsolaton keresztűl un. csomagkapcsolt adatfolyamon keresztül beszélget a telefonodon lévő applikációval, hogy a wifid is szabadon használhasd.
-A bluetooth 4.0 BLE technológiának köszönhetően más eszközökkel együtt is használható, mint például az autórádió, így nem kell lekapcsolnod a zenét, hogy használhasd az eszközt.
-A 4k2k starter system kezelőszervei és programja jelszóval védettek, amit természetesen megjegyeztethetsz az applikációval, így nem kéri el többször, ha nem akarod.
-A kezelő gombok és funkciók soha nem kerülnek mentésre a mobil készülékeden és mások számára sem érhető el, mert az egyedi program és a jelszavad is csak a termék memóriájában él és minden egyes sikeres kapcsolódás esetén töltődik csak be a képernyődre, ezzel a világ legbiztonságosabb eszközévé téve a terméket.
-Ha lemerülne a telefonod, akkor sincs baj, mert elkérheted az ismerősöd telefonját, amire letöltheted az applikációt és a te általad megadott jelszóval való belépés után máris engedelmeskedik neked az autód!
- Igen! Itt te mondtahtod meg rendeléskor, hogy mi legyen a jelszó!

© 2023 All Rights Reserved.

Valaki közel ment az autódhoz? Ilyessz rá, mint a tik-tok videókban is láttad!

Biztosan láttad azokat tik-tok videókat, amikben az autókat távirányítóval indítják el abból a célból, hogy rá hozzák a frászt arra, aki fényképezkedik vele, vagy épp a járgányodnak támaszkodik.
emelett autós találkozókon is nagy sikert arathatsz a trükkel, hogy nem ül bent, vagy nem ül rajt senki a járgányodon, de mégis elindul. 😀

Mit tud kezelni a 4k2k starter system?

Lényegében bármit, ami kapcsoló rendszeren alapul, de nézzük meg a pontos listát!

Az általad kért és rendelt tudással vértezzük fel az eszközt, melyeket csomagban kell értelmezni.
Minden plussz tudás egy-egy plussz alkatrészt kíván, ami sajnos a termék árában is megmutatkozik, hiszen a prémium alkatrészek mennyisége nagyban befolyásolja az 4k2k starter system végleges árát, ugyanakkor direkt úgy terveztük meg a terméket, hogy több típús legyen elérhető belőle, így mindenki a pénztárcájához mérten tudja kiválasztani magának az autójához illő típúst.

Mit tudunk ezáltal kezelni az eszközzel?

-Központizár.
-Elektromos ablakok.
-Gyújtás/indítás.
-Autórádió.
-Világítás.
-Air Ride rendszer.
-Egyedi, más eszközök kezelését is!!! Ez megbeszélés kérdése.

Elérhető 4k2k starter system csmagjaink

A lenti csomagjaink közül kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. Kattints, vagy húzd az egeret a csempére a részletekért.:

Basic Start

49.990Ft

Gyújtás/Indítás vezérlése

Elindítja az autód, vagy a motorod.

Start +

74.990Ft

Központizár, Gyújtás/Indítás

Ki nyithatod az ajtókat amellett, hogy elindítja az autód.
(Motorokhoz felesleges)

Full++

149.000Ft-tól

Air ride, központizár, távindítás, ablakok vezérlése.

Minden szinten, szinte mindent kezel. 🙂

A termék előrendeléshez kötött Hisz egyedi gyártásról van szó!

A lent látható űrlap kitöltésével megrendelheted a saját 4k2k Starter System vezérlődet, mely rendelésed követően egyeztetjük veled a csomagban kért funkciókat és legkésőbb 7 munkanapon belül át is veheted a kész terméket.
Ne feledd, hogy ez nem egy kínai vacak, így rázó és elektromos túlterhelés teszteken is meg kell felelnie minden egyes vezérlőnek, hogy a legnagyobb minőséget adhassuk ki a kezünkből.

Minden gyártás megkezdése előtt előleget kérünk be, mert a felhasznált alkatrészek igen drágák és ezek beszerzése nagy költséggel jár.

A bekötésben is segítünk!
Amennyiben kéred, az eszköz bekötésében segítséget tudunk biztosítani számodra Kaposváron.
Ugyanakkor bármely autóvillamossági szervíz eltudja végezni ezt a mellékelt bekötési útmutató segítségével.
További segítséget az info@4k2k.hu email címre írva tudunk nyújtani neked.

Rendelés esetén töltsd ki az ívet és kattints a küldés gombra.

Ne felejtsd elolvasni az általános felhasználási feltételeket (ÁSZF)!